Za lastnike

Za lastnike

Ker želimo, da s svojim novim Mitsubishijem uživate in vam tega užitka nič ne pokvari, smo pri njegovi zasnovi uporabili naše več kot stoletne izkušnje in prefinjeno, najsodobnejšo tehnologijo. Vaš Mitsubishi navdušuje s kvalitetnimi in trpežnimi materiali in je izdelan z izjemno natančnostjo in strokovnostjo. Preden model vstopi v serijsko proizvodnjo, ga testiramo v najtežjih podnebnih razmerah na svetu, med proizvodnjo pa mora vsako novo vozilo opraviti najnaprednejše teste zagotavljanja kakovosti, ki omogočajo dolgo življenjsko dobo vozila.

5 let tovarniške garancije

Upamo, da vam nikoli ne bo potrebno koristiti garancije vašega Mitsubishija, a za zagotovitev popolne varnosti in brezskrbnosti, je za nas samoumevno, da vam nudimo obsežno tovarniško garancijo, ki je tako zanesljiva, kot so naša vozila. Vozila Mitsubishi imajo 5-letno garancijo proizvajalca do maksimalno 100.000 prevoženih kilometrov, odvisno od tega katero vrednost doseže vozilo prej. Garancija proti prerjavenju velja 12 let, natančnejši pogoji garancije vozila pa so na voljo pri pooblaščenem prodajalcu vozil Mitsubishi Motors. Statistike, ki merijo zanesljivost vozil so za Mitsubishi res odlične, a če bi se vam vseeno kaj pripetilo, vam ponujamo MAP.

Mistubishi Assistance Pack – MAP

Ker vam želimo dokazati, da delamo za vašo mobilnost in da verjamemo v zanesljivost naših vozil, boste ob nakupu novega Mitsubishija prejeli brezplačno kartico MAP, ki velja 5 let. MAP je kratica za Mitsubishi Motors Assistance Package (Mitsubishijev paket pomoči). S kartico MAP v žepu boste brez skrbi potovali po več kot 30 evropskih državah. Če bi potrebovali pomoč – v primeru okvare, nesreče, kraje ali vandalizma, lahko 24 ur na dan 7 dni v tednu pokličete na telefonsko številko na kartici, ne glede na to kje se boste nahajali in vaš problem bomo rešili na mestu samem. Če bo šlo za resnejšo težavo, bodo vozilo odpeljali na najbližji pooblaščeni servis, vam pa bomo ponudili hotelsko prenočitev, nadaljevanje poti, zamenjavo vozila in vrnitev vozila.

Poišči svojega prodajalca in serviserja

Oglejte si našo mrežo pooblaščenih prodajalcev in serviserjev po celotni Sloveniji.

Poiščite