Domov Moj MITSUBISHI Program ugodnosti

Program Ugodnosti

Zvestoba se pri Mitsubishi Slovenija nagrajuje. Zvestim strankam ponujamo program ugodnosti Moj Mitsubishi za fizične stranke ter Moj Mitsubishi za podjetja. Postanite član brezplačnega programa ugodnosti Moj Mitsubishi in vzdrževanje vašega Mitsubishija bo lažje in cenejše kot kadarkoli. Poleg tega pa boste deležni še ostalih ugodnosti, ki jih nudi Program ugodnosti.

Kdo lahko pristopi k programu MOJ MITSUBISHI?

V program Moj Mitsubishi se lahko včlani:

  • Fizična oseba, ki ima v lasti ali uporabi vozilo Mitsubishi in ima stalno ali začasno prebivališče v Republiki Sloveniji.
  • Pravna oseba – podjetje, registrirano za opravljanje dejavnosti in ima sedež v RS in ima v lasti ali uporabi vozilo Mitsubishi
Včlanite se
Starost vozilaVišina popusta za originalne nadomestne delePOPUSTI ZA ORIGINALNA OLJA IN MAZIVA MITSUBISHI MOTORSDodatne storitve za stranko
do 3 leta0%5%1 x letno;
Brezplačni preventivni servisni pregled ob naročilu stranke na redni servis vozila.
VEČ kot 3 leta5%10%
VEČ kot 6 let10%15%
VEČ kot 8 let15%20%

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vozila.

Članom Programa ugodnosti Moj Mitsubishi ponujamo BREZPLAČNO Jamstvo zvestobe. Jamstvo zvestobe vam nudi pomoč v primeru nezgode, tudi za obdobje, ko vozilo ni več v garanciji – 24h na dan, 365 dni v letu.

Jamstvo zvestobe krije:

POMOČ NA CESTI
08 200 29 14

POOBLAŠČENA MREŽA

*Skladno s pogoji navedenimi v servisni knjižici vozila.

Pogosto zastavljena vprašanja

V program ugodnosti se lahko vpiše fizična ali pravna oseba, s stalnim ali začasnim bivališčem v RS, ki ima v lasti ali uporabi vozilo znamke Mitsubishi.

Program ugodnosti Moj Mitsubishi je brezplačen in popolnoma prostovoljen. Pristopite z izpolnitvijo pristopne izjave in sicer:

  • Pri pooblaščenem trgovcu Mitsubishi
  • Pri pooblaščenem serviserju Mitsubishi
  • Preko spletne strani link: včlani se
  • Preko brezplačne telefonske številke 080 34 22
  • Popusti pri vzdrževanju vašega vozila
  • Akcijske ugodnosti
  • Obvestila o Mitsubishijevih novostih in prodajnih akcijah

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vašega vozila. Maksimalni popust na originalne Mitsubishi nadomestne dele doseže 15%, na originalno olje Mitsubishi pa 20%

Podjetje AC-Mobil, d.o.o. se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki ne bodo posredovani neupravičeni tretji osebi ali kakorkoli drugače zlorabljeni. AC-Mobil, d.o.o. bo uporabljal posredovane podatke za namene, kot je določeno v Splošnih pogojih. Lastniki vozil Mitsubishi, ki se bodo vpisali v program zvestobe Moj Mitsubishi lahko kadarkoli zahtevajo pregled, dopolnitev, popravo ali izbris podatkov in sicer pisno na naslov AC-Mobil d.o.o, Baragova 9, 1000 Ljubljana.

Popusti v nobenem primeru ne veljajo za nadomestne dele iz skupine: karoserija; to so zunanji nadomestni deli vidni s prostim očesom, ki dajejo obliko vozilu (primer: blatniki, vrata, streha, odbijači, vzvratno ogledalo, steklene površine, luči…), dodatna oprema, butični izdelki Mitsubishi, na nadomestne dele skupne S2, S4, S6, plin za klimatske naprave, aditivi, olja in maziva, ki niso znamke Mitsubishi, hladilna tekočina, pnevmatike, kovinska in aluminijasta platišča, vsi neoriginalni nadomestni deli, potrošni material, nadomestni deli, ki so predmet promocijskih akcij, vsi nadomestni deli katerih plačilo krije zavarovalnica.