Domov Servis in vzdrževanje Nadomestni deli in dodatna oprema

Nadomestni deli in dodatna oprema

Original Mitsubishi Motors nadomestni deli

Ker želimo, da vam vaš Mitsubishi dolga leta dobro služi, Mitsubishi Motors pooblaščena servisna mreža v vaše vozilo vgrajuje zgolj originalne nadomestne dele. Z uporabo pristnih rezervnih delov vaš Mitsubishi ostane 100% Mitsubishi in čez leta ohranja svojo vrednost.

Originalni nadomestni deli Mitsubishi izpolnjujejo najvišje standarde in so posebej razviti, testirani in proizvedeni za vaše vozilo. Zagotavljajo optimalno razmerje med ceno in kakovostjo, zanesljivost na dolgi rok z manj servisnih stroškov. Garancija na nadomestne dele vgrajene na pooblaščenem servisu je dve leti.

Mitsubishi je v sodelovanju s proizvajalcem Total tudi razvil paleto motornih in specialnih olj, ki zagotavljajo najboljše zmogljivosti in močno podaljšajo njegovo življenjsko dobo, ne glede na vožnjo ali podnebne razmere. Tehnologija olj Mitsubishi zagotavlja najboljšo zaščito in optimalno delovanje za vsa vozila Mitsubishi.

Preverite ponudbo originalnih nadomestnih delov in olj pri vašem Mitsubishi pooblaščenem serviserju:

Pooblaščena mreža

Mitsubishi po vaši meri

Želite še več individualnosti? Vsak Mitsubishi je možno še bolj prilagoditi vašemu življenjskemu slogu. Ponujamo vam veliko izbiro dodatne opreme, ki je zato, da se popolnoma prilega vašemu vozilu, zasnovana za vsak model posebej. Prepričani smo, da boste našli tisto ‘piko na i’ za vaš Mitsubishi. Na dodatno opremo vgrajeno ob nakupu vozila vam nudimo 5 let tovarniške garancije Mitsubishi*

* Za vozila od 20MY dalje, skladno s tovarniški pogoji garancije za vozila Mitsubishi. Dodatna oprema vgrajena po nakupu vozila, ima 2 leti garancije.

Dodatna oprema

SPACE STAR

Pošljite povpraševanje

Dodatna oprema

COLT

Pošljite povpraševanje

Dodatna oprema

ASX

Pošljite povpraševanje

Dodatna oprema

ECLIPSE CROSS PHEV

Pošljite povpraševanje

Poišči svojega prodajalca in serviserja

Oglejte si našo mrežo pooblaščenih prodajalcev in serviserjev po celotni Sloveniji.

Poiščite