Prenesite e-Katalog

Vaša nova zvezda

Vaša nova zvezda

Novi Space Star – Je eleganten, privlačen in že komaj čaka, da osvoji vaše srce. Ne glede na to, ali se vozite po mestu ali po podeželskih cestah, okretno upravljanje in impresivna poraba goriva zagotavljata veselje v vsaki vožnji. Seveda je Space Star ohranil zanesljivost, ekonomičnost in dostopnost predhodnika, ima pa povsem nov zunanji videz, nove tehnologije povezljivosti in varnosti ter osveženo notranjost. Vožnja z novim Space Star vam bo zagotovo narisala nasmeh na obraz!

 

Privlačen dizajn

Privlačen dizajn

Oster prednji del daje novemu Space Star sodobno in mladostno zunanjost, ki zaradi svoje aerodinamične zasnove omogoča enega najmanjših zračnih uporov v razredu. Novi so tudi sprednji žarometi in zadnje luči, ki lahko svetijo v najnovejši LED tehnologiji. Prav tako smo novemu Spac Star dodali atraktivna 38,1 cm (15”) platišča, na katerih so z namenom nižje porabe goriva nameščene pnevmatike z nizkim kotalnim uporom. Novo zunanjost zaključujeta povsem novi barvi Sand Yellow in White Diamond,

 

Prostoren & pregleden

Prostoren & pregleden

Novi Space Star ima zahvaljujoč ene najdaljših medosnih razdalj v segmentu tudi prostorno in udobno notranjost ter veliko prtljažnega prostora. Z obračalnim krogom 4,6 metrov je Space Star eden najbolj enostavnih avtomobilov za vožnjo po mestu. Okretnost, preglednost in enostavnost za manevriranje so tudi glavni razlogi, da Space Star z lahkoto osvoji tudi najtesnejše parkirne prostore.

Varčen bencinski motor

Varčen bencinski motor

Prenove je bil deležen tudi 1,2 MIVEC bencinski motor, ki je zahvaljujoč sodobni MIVEC tehnologiji zelo odziven, hkrati pa tudi med najvarčnejšim v segmentu – kombinirana poraba od 4,9 do 5,5 l/100km.  Poleg ročnega menjalnika pa je možno motor združiti tudi s CVT samodejnim menjalnikom.

Za brezskrbnost med vsako vožnjo skrbijo celovita 5-letna tovarniška garancija, 5 let brezplačne pomoči na cesti in 5 let tovarniške garancije na originalno dodatno opremo.