Prenesite e-Katalog

RAZIŠČIMO VEČ DROBNIH UŽITKOV V ŽIVLJENJU

Začnite prav vsak dan sveže in brezskrbno z novim Space Starom. Njegov stil vas bo navdihnil, da boste iskali nova obzorja medtem, ko vam bo njegov ljubek odziv narisal nasmeh na obraz. Uživali bote v tekoči in udobni vožnji, ki je hkrati prijazna do okolja. Je odličen in lepo vzgojen sopotnik.

NAJ BO VSAKO POTOVANJE UDOBNO

Vstopite v Space Stara in odkrijte osvežujoč užitek vožnje. Udobje je poudarjeno z izgledom, prostornostjo, dobro vidljivostjo in udobnimi sedeži, ki se prilagodijo po višini.

BODITE ODGOVORNI

Voziti Space Stara je vedno užitek, ker vam nudi tako izvrstno vožnjo hkrati pa je ekonomičen. Ne glede na to ali vozite v službo, po nakupih, v mesto ali na daljše vožnje, vedno boste uživali v športnem duhu vozila, ki je zelo stabilen, hitro pospešuje in se dobro odziva, ter zaradi svoje agilnosti ne povzroča prav nobenih preglavic pri parkiranju.

OKRETEN IN IZREDNO VODLJIV

Space Star ima 4,6m obračalnega kroga, ki je med najmanjšimi v svojem razredu. Minimalni obračalni krog prispeva k odlični vodljivosti in omočoga izredno lahko vožnjo.

PROSTORNOST MU JE V KRVI

Malček, ki je velik. Space star je izredno prostoren, v prtljažnem prostoru skriva na svojem dnu še dodatni predal*, klop pa se podre v razmerju 60:40 in omogoča prevoz daljših predmetov. Naj vas prostor ne omejuje.

* odvisno od opreme