Prenesite e-Katalog

RAZIŠČIMO VEČ DROBNIH UŽITKOV V ŽIVLJENJU

RAZIŠČIMO VEČ DROBNIH UŽITKOV V ŽIVLJENJU

Začnite prav vsak dan sveže in brezskrbno z novim Space Starom. Njegov stil vas bo navdihnil, da boste iskali nova obzorja medtem, ko vam bo njegov ljubek odziv narisal nasmeh na obraz. Uživali boste v tekoči in udobni vožnji, ki je hkrati varčna in prijazna do okolja. Je odličen in lepo vzgojen sopotnik.

UDOBEN IN OKRETEN

UDOBEN IN OKRETEN

Vstopite v Mitsubishi Space Star in odkrijte osvežujoč užitek vožnje. Udobje je poudarjeno s kvalitetno izdelavo, prostornostjo, dobro vidljivostjo in udobnimi sedeži, ki se prilagodijo po višini. Space Star ima 4,6m obračalnega radija, ki je med najmanjšimi v svojem razredu. Minimalni obračalni krog prispeva k odlični vodljivosti in omogoča izredno lahko vožnjo in parkiranje.

VEDNO NASMEJANI

VEDNO NASMEJANI

Voziti Space Stara je vedno užitek, saj je zelo stabilen in se dobro odziva. Nudi vam zabavno vožnjo ne glede na to ali vozite v službo, po nakupih, v mesto ali na daljše vožnje. Kljub manjšim meram je dovolj prostora za pet potnikov, z lahkoto opravi dnevne opravke, dovolj prostora pa mu ostane tudi za daljše izlete. Zaradi svoje agilnost so tudi težave s parkiranjem preteklost.