Akcije

VEDNO JASEN POGLED

Varnost je resnično na prvem mestu. Zato je potrebno imeti tudi vedno jasen pogled na cesto. Zagotovite si ga z menjavo obrabljenih brisalcev – za vse člane kluba -25%. Velja tudi za vse, ki se boste šele včlanili.

Vaš Mitsubishi

 

ODLIČNA PONUDBA STREŠNIH NOSILCEV

Prvi vtis vam ostane za vedno, ker traja daleč več kot le tisti trenutek. Vsi se spominjamo našega prvega izleta, prvega poljuba, prvega skoka v morje vsako poletje. Izzovite sami sebe, zapeljite svojega Mitsubishija na povsem novo doživetje, ki vam bo ostalo za vedno.

Za lažja potovanja in več prostora pa izkoristite ODLIČNO PONUDBO STREŠNIH NOSILCEV – za vse člane Programa ugodnosti z 20% POPUSTOM.

Več informacij dobite pri vašem prodajalcu ali serviserju VEČ INFORMACIJ

KONCENTRAT LETNEGA ČISTILA

  • Letno čistilo – koncentrat 1:5 za vetrobranska stekla – odišavljena koncentrirana tekočina, ki jo dodajamo vodi za čiščenje vetrobranskih stekel. Odstranjuje insekte, silikone, olja in durge nečistoče, ki se naberejo na vetrobranskih steklih in onemogočajo dobro vidljivost – 1,59 EUR

 

Še niste član Programa ugodnosti? Včlanite se tukaj VČLANI SE , članstvo je brezplačno, prinaša pa število ugodnosti

 

 

 

 

 

UGODNOSTI ZA ČLANE MOJ MITSUBISHI

Postanite član brezplačnega programa ugodnosti Moj Mitsubishi in vzdrževanje vašega Mitsubishija bo lažje in cenejše kot kadarkoli! Pri Mitsubishi pooblaščenih servisih boste za originalne rezervne dele plačevali do 20 % manj. Poleg tega pa boste prejemali tudi posebej ugodne ponudbe za nakup novega vozila.

Včlani se

.

VSAKA STAROST IMA SVOJE PREDNOSTI

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vozila:
Starost vozilaVišina popusta za originalne nadomestne deleVišina popusta za originalna olja in maziva MITSUBISHIDodatne storitve za stranko
do 3 leta0%5%1 x letno; Brezplačni preventivni servisni pregled ob naročilu stranke na redni servis vozila.
4 do 5 let5%10%
6 do 7 let10%15%
7 in več let15%20%