Prenesite e-Katalog

Več kot robusten

Več kot robusten

Zmogljiv. Vsestranski. Samozavesten!

Novi L200 je podedoval več kot 40 letno Mitsubishi pick-up dediščino in vrhunsko 4WD tehnologijo. Kljub celoviti prenovi, njegovo poslanstvo ostaja enako prvi generaciji iz leta 1978 – potnike in tovor pripeljati do najbolj odročnih destinacij, po najbolj zahtevnih terenih. Za poklicne namene in za dogodivščine v prostem času.

Profi za profesionalce

Profi za profesionalce

L200 je zanesljiv in zmogljiv partner, ki je zasnovan z namenom, da je kos kateri koli nalogi.

Z novim L200 ste lahko brez skrbi glede količine vašega tovora, saj njegova vlečna moč znaša 3.100 kg, odlična nosilnost pa več kot eno tono. Z najboljšim polmerom obračalnega kroga, ta znaša le 5.9m, je novi L200 tudi najbolj okreten v svojem razredu.

 

Občutite moč, užijte udobje

Občutite moč, užijte udobje

Z novim L200 boste potovali v udobju neznačilnem za gospodarska vozila. Prostorna kabina omogoča, da si kadarkoli pretegnete noge, ergonomsko oblikovani in visokokakovostni sedeži pa prinašajo užitek v vožnji vsem potnikom. Premišljeno postavljena zvočna izolacija in materiali za dušenje vibracij še dodatno prispevajo k mirni in udobni vožnji. Vse, kar potrebujete, vključno s priročnimi odlagalnimi prostori in povezljivostjo z vašim telefonom, je tu z namenom, da vam zagotovi prijetno potovanje.

Vodilna varnost

Vodilna varnost

Ogromen del razvoja novega L200 je bil posvečen vaši varnosti in varnosti vaših potnikov ter preostalih udeležencev v prometu. Rezultat je najbolj celovit paket varnostnih sistemov v pick-up segmentu. Samodejno zaviranje v sili (FCM), Opozorilo pred zapustitvijo voznega pasu (LDW), Sistema za opozarjanje na vozila v mrtvem kotu in na prečni promet pri vzvratni vožnji (BSW & RCTA), kamere za 360° pregled vozila – to je le nekaj od mnogo asistenčnih sistemov in varnostnih funkcij na voljo v novem L200.

Uredba (EU) št. 517/2014

Uredba (EU) št. 517/2014