Domov Eclipse Cross PHEV vsestranski in zanesljiv

Eclipse Cross PHEV vsestranski in zanesljiv

Najbolj prodajan SUV priključni hibrid v Sloveniji

Primeren za vse tiste, ki ne želite izbirati. Eclipse Cross je hkrati mestno vozilo, ki je z vožnjo na elektriko prijazen do okolja in mestnih središč, poleg vsega se odlično znajde v vlogi terenskega vozila z odličnim štirikolesnim pogonom

Odlikujejo ga:

  • 4-kolesni pogon
  • inovativna tehnologija
  • do 55 km električnega dosega
  • 5-letna TOVARNIŠKA garancija
  • 8-letna TOVARNIŠKA garancija na baterijo
VEČ TESTNA VOŽNJA

Ob nakupu vozila prejmete:

*Ugodnost prvi redni servis velja izključno samo za prvi redni servis pri poobaščenem prodajalcu, kjer je bilo vozilo kupljeno. Ugodnosti ni možno izplačati v gotovini ali servisa opraviti pri drugem serviserju, kot omenjeno v prvem stavku.

**Akcija ugodnost prvi redni servis in vinjeta za 1€ velja za vozila iz zaloge, kupljena do 30.04.2024.

Več informacij dobite pri pooblaščenem prodajalcu vozil Mitsubishi Motors.

Kombinirana poraba goriva 2l/100km. Emisije CO2 kombinirano 46 g/km. Emisijski razred A. Emisijska stopnja Euro 6. (WLTP meritve)

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in na spletni strani dobavitelja osebnega avtomobila.