Domov POPOLNOMA NOVI MITSUBISHI COLT BO PREDSTAVLJEN 8. JUNIJA

POPOLNOMA NOVI MITSUBISHI COLT BO PREDSTAVLJEN 8. JUNIJA

Z novim Coltom se Mitsubishi Motors vrača v Evropski B-segment

• Po lansiranju novega ASX-a pomladi, se Mitsubishi s Colt-om vrača v samo osrčje evropskega B segmenta in gradi na uspehu prejšnjih generacij

• Narejen za Evropo bo opremljen z nanjovejšo tehnologijo in pogonskimi sklopi, vključujoč hibridnega (HEV)

 

Amstelveen, 4. April 2023 – Mitsubishi Motors Evropa z današnjim dnem potrjuje lansiranje povsem novega COLTA, ki bo predstavljen 8. junija in bo v podaji v Evropi v jeseni. Razvit za evropsko regijo, z vsemi najnovejšimi tehnologijami, bo COLT dopolnil ponudbo znamke v vodilnem evropskem B-segmentu, poleg novega ASX-a, ki prihaja v B-SUV segment spomladi.

Colt, ki je zagotovo najbolj znan Mitsubishijev model v Evropi, je bil prvič predstavljen leta 1960 in od takrat uporabljen predvsem na kompaktih vozilih. Zadnja generacija je v obdobju od 2004-2014 prodala več kot 400.000* enot v regiji.

“Novi Colt bo že drugi nov model, ki ga bo Mitsubishi Motors predstavil v letošnjem letu. Produktna ofenziva se bo nadaljevala tudi v prihodnjem letu, s prihodom novega Outlander PHEV-a,” je dejal Frank Krol, Predsednik in CEO Mitsubishi Motors Evropa, “ vesel sem, da se Mitsubshi Motors vrača v osrčje evropskega B-segmenta in bo ponujal kupcem konkurenčen nov model, ki si zagotovo zasluži ime COLT”.