Tu smo za vas!

Mitsubishi Motors vozila so znana po svoji zanesljivosti, varnosti in kvalitetni izdelavi. Da bo tudi vaš Mitsubishi deloval zanesljivo in varno še dolgo po nakupu, poskrbimo v mreži pooblaščenih servisov, kjer nudimo vse po-prodajne storitve.

V naši servisni mreži z vašim vozilom upravlja strokovno usposobljeno osebje, ki pri svojem delu uporablja najsodobnejša servisna orodja in izključno originalne Mitsubishi rezervne dele. Skozi celotno življenjsko dobo vašega vozila vam nudimo storitve z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno.

 

Prodajno servisna mreža

PO NAPORNI ZIMI, BREZSKRBNO POLETJE!

Na pooblaščenih servisih vam je v času trajanja akcije na voljo brezplačni preventivni pregled vozila pri katerem naši strokovnjaki preverijo ključne točke na vozilu in vam svetujejo, da bodo vaša popotovanja še bolj popolna. Poskrbite, da bo naporna zima samo spomin in se bo pomladno razpoloženje preneslo tudi na vaš Mitsubishi.

Prijavite se na brezplačni preventivni pregled

Soglašam, da družba AC-Mobil d.o.o. lahko uporabi moje podatke v namene obveščanja za ponujanje storitev in produktov, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS 68/2004).