OHRANITE NEODVISNOST, IZBERITE ORIGINAL

Za vašega Mitsubishija so odlična izbira originalni nadomestni deli ter olja in maziva, ki vam jih strokovno zamenja usposobljeno osebje na pooblaščenih servisih po celotnem območju Slovenije.

V obdobju, v katerem trenutno smo, smo ugotovili, da je lastna mobilnost in neodvisnost izrednega pomena, zato je ključno izbrati nadomestne dele ter olja in maziva, ki pomagajo podaljšati življensko dobo vašemu vozilu in ohraniti kvaliteto. Olja so narejena prav za Mitsubishijeve motorje, so ekološka ter zmanjšujejo porabo goriva.

Več informacij o akciji ter pogojih dobite pri pooblaščenih serviserjih  Prodajno servisna mreža

Originalna olja Mitsubishi

Mitsubishi v sodelovanju s proizvajlcem Total razvil paleto motornih in specilanih olj, ki zagotavljajo najboljše zmogljivosti in močno podaljšajo njegovo življenjsko dobo, ne glede na vožnjo ali podnebne razmere. Tehnologija olj Mitsubishi zagotavlja najboljšo zaščito in optimalno delovanje za vsa vozila Mitsubishi.

Preverite ponudbo olj Mitsubishi pri vašem pooblaščenem serviserju:

5 let garancije na originalno dodatno opremo Mitsubishi

Originalna dodatna oprema se v vseh pogledih prilagaja vašemu Mitsubishiju. Seveda pa tudi privlači poglede okolice. Izberite si svoj stil in opremite vašega Mitsubishija po svojih željah. Na dodatno opremo vgrajeno ob nakupu vozila vam nudimo 5 let tovarniške garancije Mitsubishi*

Oglejte si celotno ponudbo dodatne opreme    Mitsubishi dodatna oprema

* Za vozila od 20MY dalje, skladno s tovarniški pogoji garancije za vozila Mitsubishi. Dodatna oprema vgrajena po nakupu vozila, ima 2 leti garancije.