IZDELEK MESECA JANUAR 2021

Izdelek meseca januarja

PRALNA MASKA MISTSUBISHI

Redna cena: 5,00 EUR

VSI SE PRIPRAVLJAJO NA ZIMO

 

 

Mobilnost je vsak dan bolj pomembna. V naše kraje prihajajo hladnejši dnevi in, da boste varno ter brez skrbi vozili skoznje smo za vas pripravili preventivni pregled 25 ključnih točk vašega Mitsubishija. Da bi bilo vozilo resnično optimalno priporočamo, da vgrajujete originalne nadomestne dele ter originalna Mitsubishi olja, v času akcije so na voljo z kar 30% popusta.

Več o akciji vam bodo z veseljem povedali pooblaščeni serviserji. Na preventivni pregled se lahko prijavite tudi na spodnji povezavi, kjer izberete vam najbljižjega serviserja ter prijavo na servis.

Pooblaščena mreža

Srečno vožnjo,

Mitsubishi Motors Slovenija

Originalna olja Mitsubishi

Mitsubishi v sodelovanju s proizvajlcem Total razvil paleto motornih in specilanih olj, ki zagotavljajo najboljše zmogljivosti in močno podaljšajo njegovo življenjsko dobo, ne glede na vožnjo ali podnebne razmere. Tehnologija olj Mitsubishi zagotavlja najboljšo zaščito in optimalno delovanje za vsa vozila Mitsubishi.

Preverite ponudbo olj Mitsubishi pri vašem pooblaščenem serviserju:

5 let garancije na originalno dodatno opremo Mitsubishi

Originalna dodatna oprema se v vseh pogledih prilagaja vašemu Mitsubishiju. Seveda pa tudi privlači poglede okolice. Izberite si svoj stil in opremite vašega Mitsubishija po svojih željah. Na dodatno opremo vgrajeno ob nakupu vozila vam nudimo 5 let tovarniške garancije Mitsubishi*

Oglejte si celotno ponudbo dodatne opreme    Mitsubishi dodatna oprema

* Za vozila od 20MY dalje, skladno s tovarniški pogoji garancije za vozila Mitsubishi. Dodatna oprema vgrajena po nakupu vozila, ima 2 leti garancije.