Prenesite e-Katalog

Prenovljeni Outlander PHEV

Prenovljeni Outlander PHEV

OUTLANDER PHEV je združitev SUV, 4WD in EV – s tem popolnoma uteleša edinstveno tehnologijo in dediščino znamke Mitsubishi Motors.

Novinec bo na ceste zapeljal z novim, zmogljivejšim plug-in hibridnim sistemom, ki omogoča še več avtonomne in tihe električne vožnje, ter izpopolnjenim S-AWC štiri kolesnim pogonom, za še bolj zmogljivo in samozavestno lego na cesti. Poleg tehnoloških sprememb smo najbolje prodajanemu SUV Plug-In Hibridu osvežili tudi zunanjost in kakovostno dodelali notranjost.

Inovativnost in učinkovitost

Inovativnost in učinkovitost

Inovativni priključno hibridni EV sistem sestavljajo pod kabino nameščena pogonska baterija, elektromotorja na sprednji in zadnji osi, 2.4-litrski MIVEC bencinski motor, generator elektrike in dve kontrolni enoti, ki skrbita za popolno delovanje sistema. Edinstvena kombinacija, ki omogoča Outlanderju vožnjo v treh različnih načinih:

PHEV načini vožnje

Super All Wheel Control

Super All Wheel Control

S-AWC integriran sistem nadzora, ki je na voljo le pri Mitsubishi Motors, izkorišča poln potencial sistema dveh elektromotorjev Twin Motor 4WD in omogoča izjemen nadzor, stabilnost in samozavest na cesti. Voznik se lahko pri Outlander PHEV odloča med kar petimi različnimi nastavitvami pogona: ECO, SPORT, NORMAL, SNOW in LOCK. 

V videu predstavljen SNOW način vožnjo, ki je popoln za zahtevne zimske razmere.

Eko sklad subvencija

Eko sklad subvencija

Izkoristite 4.500 EUR finančne spodbude ob nakupu novega Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid Electric Vehicle. Podrobnosti o javnem pozivu slovenskega okoljskega javnega sklada:

PHEV – EKO SUBVENCIJA