Prenesite e-Katalog

Obvladuje mesto, obvladuje teren

Obvladuje mesto, obvladuje teren

Od urbanih ulic do off -road pustolovščine. Pogojev vožnje se nikoli ne da predvideti. Bodite pripravljeni se spopasti z vsem kar vam pride na pot. V vsakem vremenu vam Mitusibishijev Super All Wheel Control (SAWC) omogoča, da izkoristite vse prednosti vozila in njegovo moč in premagate še tako težke pogoje.

Bodite drzni, preizkušajte meje!

Osvežujoča kakovost

Osvežujoča kakovost

Vožnja v Mitsubishi Outlanderju je čudovita izkušnja. Notranjost je izdelana iz kvalitetnih in trajnih materialov, prostora je dovolj za 7 potnikov, seznam serijske opreme pa ne razočara. Dvopodročna samodejna klima, Bluetooth prostoročno telefoniranje, parkirni asistenti, 4×4 pogon, LED žarometi… Vse to je pri Outlanderju na voljo brez doplačila.

Zagotovljena varnost

Zagotovljena varnost

Vožnja je mnogo bolj prijetna, ko se počutite varne. Mitsubishi Outlander je zato serijsko opremljen s številnimi varnostnimi elementi, kot so karoserija RISE (Reinforced Impact Safety Evolution), sedem zračnih blazin in ogromno elektronskih funkcij, ki pomagajo preprečiti morebitni nalet. Serijski LED žarometi, samodejno zatemnitveno ogledalo in kamera za vzvratno vožnjo zagotavljajo tudi popolno preglednost in brezskrbnost. Vse za vašo varnost in varnost vaših sopotnikov.