3.500 EUR popusta

Prenesite e-Katalog

Moč v dovršenem stilu

Moč v dovršenem stilu

Začutite vodljivost, občutite moč in užijte udobje iz popolnoma novega razreda vozil. Novi MITSUBISHI L200 je mali tovornjak in osebni avtomobil v enem, ki vas bo ne glede na vozne razmere pripeljal do želenega cilja.

Izbirate lahko med dvema različnima karoserijama: Club Cab (podaljšana kabina) za tiste, ki želijo čim večji keson in Double Cab (dvojna kabina), ki ima najbolj prostorno kabino v svojem razredu.

Profesionalec za profesionalce

Profesionalec za profesionalce

L200 je zanesljiv in zmogljiv partner, ki je bil zasnovan z namenom postati najboljši Pick-Up na trgu.

Z novim L200 boste lahko brez skrbi glede količine vašega tovora, saj ima skupno največjo obremenitev (nosilnost + vlečna moč) 4.090 kg. Z najboljšim polmerom obračalnega kroga, ta znaša le 5.9m, pa je L200 postal tudi najbolj okreten v svojem razredu.

Odlika L200 je definitivno tudi inteligenten pogonski sistem Super Select 4WD. Preko njega izbirate med štirimi različnimi načini vožnje – od 2WD s pogonom na zadnja kolesa do 4WD z možnostjo vklopa zapore diferenciala in reduktorja. S sistemom Super select 4WD je naš Pick-Up pripravljen na vsak teren.

Pozabili pa nismo niti na varnost. Vsi nivoji L200 DC so serijsko opremljeni s sedmimi zračnimi blazinami, vključno z voznikovo kolensko, ter drugimi elektronskimi pripomočki za varno vožnjo.

Občutite moč in užijte udobje

Občutite moč in užijte udobje

L200 Double Cab je po velikosti notranjega prostora vodilen v svojem razredu. Z njim boste potovali udobno, saj si boste zaradi njegove velike prostornosti v spodnjem delu lahko kadarkoli pretegnili noge. Vsi visoko kvalitetni materiali in novo oblikovana sprednja sedeža so lastnosti, ki bodo vam in vašim sopotnikom pravi užitek na cesti. Tudi za preveliko hrupnost se vam ni treba bati. Zvočna izolacija je premišljeno nameščena, morebitne moteče vibracije pa smo rešili z vgradnjo posebnih izolacijskih plasti.

Izdelan za moč in varčnost

Izdelan za moč in varčnost

L200 je opremljen s povsem novim aluminijastim dizelskim motorjem. 2.4 litrski DI-D motor v svoji močnejši izvedbi razpolaga s 430 Nm navora in 133 kW moči, kljub temu pa povprečna poraba pri ročnem menjalniku ne presega 6,6 litrov na 100 kilometrov, pri samodejnem pa 7,2 litrov na 100 kilometrov.

Poleg moči in varčnosti, novi 2.4 DI-D motor odlikuje tudi prijaznost do okolja. Motor izpolnjuje EURO 6 standarde in je eden izmed najbolj “čistih” v svojem razredu.

Uredba (EU) št. 517/2014

Uredba (EU) št. 517/2014