Prenesite e-Katalog

Več kot zgolj mestni terenec

Več kot zgolj mestni terenec

Prijatelji, na katere se lahko vedno zanesete, so redki. Ko bo takšno prijateljstvo najdeno, bo trajalo. Tako kot novi ASX. Zanesljiv kompaktni SUV, ki vas udobno in varno pripelje do cilja.

Novi ASX odlikujejo prenovljena samozavestna zunanjost, nov, zmogljivejši motor in kopica napredne tehnologije. Prav tako, kot se za Mitsubishi SUV spodobi, je ponovno na voljo štirikolesni pogon, ki poskrbi, da se dogodivščine nadaljujejo, tudi kadar se asfaltirane ceste končajo.

Slog, ki pritegne poglede

Slog, ki pritegne poglede

Udarna prednja maska in izraziti novi žarometi, ki pri vseh modelih svetijo v LED tehnologiji, dajejo novemu ASX moderen in športen videz. Elegantne bočne linije in nova platišča iz lahke litine dopolnjuje celoten videz, medtem ko zadek krasijo nove zadnje luči – prav tako v LED tehnologiji. Dodatki, kot so panoramska streha, vzdolžne strešne sani in nova Red Diamond barva zunanjosti, pa dajo ASX piko na i. Zakaj ostati neopažen, ko lahko izstopate iz množice?

Prostoren in povezan

Prostoren in povezan

Za kompaktni SUV ima ASX presenetljivo veliko notranjost – ne samo spredaj, ampak tudi na zadnjih sedežih in v prtljažniku. Prostora je dovolj za 5 potnikov tudi na daljših poteh. Materiali mehki na dotik in kakovostni zaključki pa skrbijo, da bo vsako potovanje užitek. Nov je tudi info-zabavni sistem, ki je sedaj prikazan na zaslon na dotik z diagonalo 20.32 cm in omogoča povezljivost z vašim pametnim telefonom ter navigacijski sistem.

Popolna vožnja

Popolna vožnja

Novi ASX je zasnovan za dogodivščine. Je enostaven za vožnjo, enostaven za parkiranje, z novim elektronsko nadzorovanim sistemom 4WD pa omogoča enostavno vožnjo tudi v najzahtevnejših pogojih. Za moč skrbi nov 2.0 MIVEC bencinski motor s 110kW, ki združuje zmogljivost, učinkovito porabo goriva in okoljsko prijaznost. Pri različicah s 4WD pogonom pa voznik sam določi va katerem voznem načinu se ASX nahaja: 2WD, 4WD Auto in 4WD Lock.

Napredna varnost

Napredna varnost

Smo v ospredju napredne tehnologije v vozilih od trenutka, ko smo začeli izdelovati avtomobile pred več kot 100 leti. Danes so vsi naši avtomobili opremljeni z inteligentnimi sistemi, ki podpirajo varnejšo vožnjo in ščitijo vas in vaše potnike. Tudi pri novem ASX je sedaj možno izbrati:

  • Samodejno zaviranje v sili (FCM)
  • Samodejni vklop/izklop dolgih luči (AHB)
  • Opozorilo pred zapustitvijo voznega pasu (LDW)
  • Sistema za opozarjanje na vozila v mrtvem kotu in na prečni promet pri vzvratni vožnji (BSW & RCTA)