Moj Mitsubishi

Program ugodnosti MOJ MITSUBISHI

Zvestim strankam ponujamo program ugodnosti Moj Mitsubishi. Članstvo v samem klubu je za vse uporabnike popolnoma brezplačno in prinaša številne ugodnosti. Vse ugodnosti se povečujejo glede na starost vozila ali velikost voznega parka. Na takšen način želi Mitsubishi približati vrhunsko vzdrževanje vozil svojim najbolj zvestim uporabnikom ter jim ponuditi cenovno ugodnejše pogoje.

Aktualne ugodnosti

 

Kdo lahko pristopi k programu MOJ MITSUBISHI?

V program Moj Mitsubishi  lahko pristopi vsak lastnik ali uporabnik Mitsubishija, ki ima v lasti ali uporabi osebno ali lahko tovorno vozilo znamke MITSUBISHI ter stalno oziroma začasno prebivališče v Republiki Sloveniji.

Ste lastnik Mitsubishi vozila in bi želeli biti deležni številnih ugodnosti?

Postanite član brezplačnega programa ugodnosti Moj Mitsubishi in vzdrževanje vašega Mitsubishija bo lažje in cenejše kot kadarkoli! Pri Mitsubishi pooblaščenih servisih boste za originalne rezervne dele plačevali do 20 % manj. Poleg tega pa boste prejemali tudi posebej ugodne ponudbe za nakup novega vozila.

Včlani se

.

VSAKA STAROST IMA SVOJE PREDNOSTI

Vrednost popusta se določi na podlagi starosti vozila:
Starost vozila Višina popusta za originalne nadomestne dele Višina popusta za originalna olja in maziva MITSUBISHI Dodatne storitve za stranko
do 3 leta 0% 10% 1 x letno; Brezplačni preventivni servisni pregled ob naročilu stranke na redni servis vozila.
4 do 5 let 10% 15%
6 do 7 let 15% 20%
7 in več let 20% 25%

 

Splošni pogoji          Seznam pooblaščenih servisrjev

.

Koristi, ki vam jih prinaša MOJ MITSUBISHI

 

PRIHRANKI EKSKLUZIVNOST OBVEŠČANJE
Deležni boste popustov pri servisiranju in vzdrževanju svojega vozila v pooblaščenih servisih vozil. Ugodnosti bodo posebej prilagojene za vas in vaše vozilo Mitsubishi. Ugodnosti bodo posebej prilagojene za vas in vaše vozilo Mitsubishi. Redno vas bomo obveščali o vseh novostih in ugodnosti vozil.