Novi Mitsubishi
Eclipse Cross


Eclipse Cross združuje oster in dinamičen dizajn, inovativno tehnologijo in izjemne vozne lastnosti. Edinstven SUV, ki ga s svojo dolgoletno tradicijo izdelovanja terenskih in tekmovalnih vozil, zmore ustvariti le Mitsubishi Motors.

ODKRIJTE VEČ

Briljantno oblikovan

Izklesane kupejevske linije novega Eclipse Cross-a poudarjajo njegovo športno, atletsko držo. Prednja maska ima Mitsubishijev značilen ˝Dynamic Shield˝ katero dopolnjuje LED osvetlitev, ki zagotavlja jasno pot na vsakem potovanju. Dinamičen dizajn SUV kupeja se nadaljuje tudi v ostrih bočnih linijah, zaključi pa se v spuščajočem se zadku z LED zavornimi lučmi. Športna zasnova, brez kompromisov do SUV funkcionalnosti.

Zmogljivo srce

Srce novega Eclipse Cross-a je Mitsubishijev 1.5-litrski Turbo bencinski motor z direktnim vbrizgom, ki razvije 163 KM (120 kW) in 250 Nm navora. Skupaj s tehnologijo MIVEC (Mitsubishi Inovative Valve timing Electronic Control system) nudi na novo razvit motor popolno ravnovesje med športnimi zmogljivostmi in ekonomičnostjo. Na voljo sta natančni 6-stopenjski ročni menjalnik in CVT samodejni menjalnik.

S-AWC

Mitsubishijev vrhunski 4x4 sistem S-AWC (Super All Wheel Control), ki je bil razvit skozi leta Rally tekmovanj, zagotavlja optimalen prenos navora ter zaviranja na vsa štiri kolesa. S pritiskom na gumb lahko enostavno izbirate med tremi voznimi načini – Auto, Gravel, Snow. S sistemom S-AWC sta stabilnost in nadzor zagotovljena. Demonstracijski video

Dovršena notranjost

Novi Eclipse Cross v notranjost prinaša ves športen dizajn zunanjosti. Natančno oblikovana in bogato opremljena notranjost Eclipse Cross-a vas zapelje v novo, drzno izkušnjo. Armaturna plošča, ki je zasnovana z uporabo vodoravnih linij, je pregledna in med vožnjo omogoča intuitivno uporabo. Klavirsko črni materiali, svetlo srebrni elementi in edinstveni vzorci ogljikovih vlaken pa skupaj s tenkim barvnim zaslonom in ˝Head Up Displayem˝ ustvarjajo občutek športne prefinjenosti v kabini.

SUV prostornost

Užitek v vožnji je omogočen vsem v prostorni potniški kabini, katero zaznamujejo kakovostni materiali in kvalitetna japonska izdelava. Visok položaj sedenja, odlična preglednost, prostornost in zadnji sedeži z 9-stopenjsko nastavitvijo naklona ter 200mm drsno funkcijo skrbijo za neprimerljivo udobje potnikov tako na vsakodnevnih vožnjah kot tudi na daljših potovanjih.

Popolna povezljivost

V Eclipse Cross-u boste prevzeli nadzor nad potniško kabino in ostali povezani z zunanjim svetom. Smartphone link Display Audio (SDA) sistem s HD zaslonom omogoča brezhibno povezavo z vašim pametnim telefonom, Bluetooth® prostoročno telefoniranje, poslušanje digitalnega radia (DAB), in mnoge druge uporabne funkcije. Za še enostavnejše upravljanje SDA sistema je na sredinski konzoli nameščena krmilna plošča.

VARNOST

Z namenom zagotavljanja celovite varnosti v novem Eclipse Cross-u, je ogromno varnostnih sistemov del standardne opreme. Sistem za ublažitev naleta (FCM), ki opozarja pred nevarnostjo in, kadar je potrebno, samodejno zavira, Opozorilo pred zapustitvijo voznega pasu (LDW), Sistem podpore dolgih luči (AHB) in 7 zračnih blazin – vse te varnostne tehnologije nudi Eclipse Cross brez doplačila. Rezultat? 5 ★ na varnostnem preizkusu Euro NCAP in brezskrbna vožnja vseh potnikov .

Izberite si vašo barvo