Mitsubishi Motors generalni sponzor DM teka

Mitsubishi Motors sodeluje kot generalni sponzor 14. DM teka za ženske, ki se bo odvijal 25.05.2019 v ljubljanskem Tivoliju!

Udeleženke 14. dm teka za ženske 25. maja čaka posebno presenečenje – srečna izžrebanka bo prejela nov Mitsubishi ASX za obdobje enega leta!

Mitsubishi ASX je prilagojen za življenje, varčen in zanesljiv, z njim boste lahko začeli svoje življenje voditi v ritmu svojega srca. Kompaktni mestni terenec, ki vas popelje dlje kot si upate misliti. Zgrabite torej volan in začutite vznemirjenje elegantnega a čvrstega Mitsubishi ASX. Njegova notranjost vam ponuja izjemno širino, odlično preglednost in številne odlagalne površine. Odlikuje ga nizka poraba goriva, k temu pa pripomore sistem Auto stop&go, ki samodejno ustavi motor, ko se ustavite in s tem zmanjša porabo goriva in izpuste emisij CO2.

Cestna popotovanja z dobro glasbo in udobna vožnja do novih lokacij za vaše tekaške treninge, ki vas bodo napolnili z novo energijo, vam z Mitsubishi ASX zagotovo ne uidejo.

Srečno s pripravami na dm tek! Mi pa držimo pesti, da boste na dan dogodka prav vi srečna izžrebanka in nova voznica Mitsubishi ASX.

Za vse, ki pa se še niste prijavile, pa lahko to storite na povezavi: PRIJAVA

p.s. Če se do 15. maja prijaviš na testno vožnjo v Mitsubishi prodajnih salonih AC Mobil Ljubljana ali Maribor, opraviš testno vožnjo in do 15. maja pošlješ dokazno sliko na Facebook profil ˝dm tek za ženske˝, se lahko poteguješ za brezplačno startnino. Ampak le, če boš dovolj hitra in med prvimi 20-imi izpolnila pogoje!